De Groeiversneller

Merk Positionering Programma: De Groeiversneller

Vergroot de aantrekkingskracht van jouw bedrijf

De Groeiversneller is een Merk Positionering Programma waarmee je niet alleen de aantrekkingskracht van jouw bedrijf vergroot, we zorgen er samen met jouw team voor dat je bedrijf in een groeiversnelling komt. Groei versnel je pas echt als de markt naar jou toe komt. Omdat jouw bedrijf zo sterk in de markt staat dat jouw doelgroep zaken met jou wil doen. En niet met je concurrenten. Misschien een logische gedachte, maar in de praktijk blijkt dit nog niet zo eenvoudig te zijn.

Groei versnellen

Als je doet wat je altijd al deed krijg je wat je altijd al kreeg. Wellicht meer wanneer je er harder aan trekt.  Maar is dat wat je wilt? Is dat duurzame groei? Vergroot de aantrekkingskracht van je bedrijf en doorbreek je glazen omzetplafond. Speciaal ontwikkeld voor b2b MKB bedrijven die klaar zijn voor echte groeiversnelling.

zo pakken we het aan

Wij zetten de koers voor je uit en helpen je met het Merkkompas, 4 inspirerende en interactieve werksessies en een concreet actieplan waar je team mee aan de slag kan gaan om de groeiversnelling in te zetten.

1. Hoe werkt het?

Tijdens een traject van 100 dagen ontvang je van ons inzicht in wie je doelgroep nu werkelijk is, hoe je met een unieke boodschap een echte klantmagneet wordt en hoe je dit ook daadwerkelijk tot uitvoering brengt.

2. Wat krijg je?

Onze volledige commitment. Dit traject is niet zomaar wat en we gaan ook niet met iedereen in zee. Je ontvangt een compleet Merkkompas, actieplan, onze expertise en begeleiding om daadwerkelijk tot uitvoering te komen.

3. Wat is het resultaat?

Geen theoretische plannen maar concrete en heldere stappen naar je omzetdoel. Je raakt je doelgroep in het hart. Iedereen in je bedrijf weet waar je voor gaat en waar je merk voor staat. Je bedrijf trekt klanten aan die bij je passen en bewust voor jou kiezen.

METEN

We starten met een intakegesprek. Het liefst met het complete kernteam. We maken kennis, inventariseren jullie behoefte en doelstellingen, we stellen vast waar jullie nu staan en waar jullie naar toe willen met het bedrijf. En uiteraard vertellen we meer over de inhoud van het programma. We zien deze kennismaking als een Go-no Go moment voor de start van het programma.

WETEN

We gaan aan de slag met jullie merk. Tijdens een werksessie van een dagdeel met het kernteam halen we de ‘hart en drive’ van jullie merk naar boven. We werken die uit in een merkkompas. Een essentiële tool om je merk vast te leggen en de koers uit te zetten naar een sterke positionering.

WAARMAKEN

Tijd voor actie! Een merkkompas is een doeltreffende tool maar alleen waardevol als je er echt mee aan de slag gaat. Hier zorgen we voor. In deze fase gaan we voor waarmaken.

4 pijlers zijn van essentieel belang om je positionering stevig neer te zetten:

Tijdens de implementatie en borgingsfase zorgen we er samen voor dat deze pijlers stevig verankerd worden in jouw organisatie. Daarin speelt jouw team een sleutelrol. Tijdens de implementatie ben je zelf verantwoordelijk voor de uitvoering, wij maken het makkelijk en effectief. Wij organiseren en begeleiden 4 werksessies en ondersteunen bij de uitvoering van de benodigde acties.

Dit doen we door:

  • Iedere pijler is een sprint met een doorlooptijd van maximaal 20 dagen.
  • We starten iedere sprint met een werksessie van een dagdeel, waarin we volgens een door ons ontwikkeld programma bepalen welke acties er nodig zijn om vanuit het merkkompas de betreffende pijler uit te werken.
  • De acties vertalen we naar een actielijst waarmee het hele kernteam kan werken.
  • We leveren templates en voorbeelden, zodat het makkelijk wordt om tot uitvoer te komen.
  • Wekelijks hebben we contact over de uitvoering van de acties. Mocht je ergens vastlopen, dan helpen wij je weer op gang.
  • Periodiek stemmen we met het kernteam af of we nog op koers liggen.
  • Waar nodig zet je een wildcard in voor een uitgebreide werksessie met een van onze experts.
  • Waar het kan complimenteren we over de voortgang en de resultaten die jullie boeken!

Voor Wie?

Een van de succesfactoren voor een sterke positionering is focus. Dat geldt ook voor ons. Wij worden enthousiast van B2B MKB bedrijven. Vanuit dit enthousiasme hebben we veel kennis en expertise opgedaan en dit programma speciaal voor B2B MKB bedrijven ontwikkeld. Het Merkkompas Premium pakket geeft jouw alle tools in handen om die snelle groei ook daadwerkelijk te gaan maken.

Twijfel?

Nog niet geheel overtuigd dat er werk aan de winkel is voor jouw merk en onderscheidende positionering? Vraag onze merkpositionering Quickscan aan. Hoe dat werkt? We maken kennis tijdens een Skypegesprek en stellen je een aantal fundamentele vragen. Na deze kennismaking doorlopen we jouw bedrijf door de ogen van jouw doelgroep. We toetsen het onderscheidende vermogen en aantrekkingskracht van jouw bedrijf en rapporteren waar je staat en geven heldere adviezen en tips om aan te werken.

Wat kost het?

Het 100 dagen programma is een intensief programma. Zowel voor ons als voor jouw kernteam. Dit vraagt commitment, enthousiasme en tijd van alle betrokkenen. Voor onze commitment en inbreng van expertise en handige tools vragen wij een vergoeding van € 12.500,-

Vertel me alles over de groeiversneller:

 

Volledige naam
E-mail *
Telefoon